понеделник, 10 юли 2017 г.

Гъбка BrushArt Face | REVIEW


Здравейте!

От може би година насам стават все по-известни всички гъбки за грим. Всичко тръгна от всеизвестния Beauty Blender. Аз съм на мнение, че 40лв. за гъба са ужасно много, имайки предвид факта, че трябва да се сменя на всеки 3-4 месеца. За мен това е безумие. Аз използвам алтернативни варианти на такива блендери, които да не надвишават 10лв.


Тъй като старата ми гъбка започна да се накъсва, а и дойде време да я сменям, реших да пробвам гъбката на BrushArt. Чувала съм добри отзиви за техните четки, именно заради това избрах тях за гъбка. Предлагат разнообразие от форми и цветове, но аз се спрях на сълзавидната форма, но този път в син цвят. Гъбката е хубава, не мога да се оплача. След като се напои се изцежда добре, без да задържа вода. Също така удвоява големината си. 


Удобна е за работа, има хубаво връхче, с което се работи в труднодостъпните зони. Също така се справя и много добре с разнасянето на фон дьо тена. От всички гъбки, които съм имала, тази на BrushArt се почиства най-лесно и не задържа упорити петна. За цената си се справя отлично. А, ако сте на моето мнение относно Beauty Blender-а, непременно опитайте тази на BrushArt.

Този блендер, както и подобни на него можете да откриете в сайта enzo.bg


Това беше всичко за днес от мен!
Надявам се да съм била изчерпателна и полезна!
Чао и целувки!

Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 

и каналът ми в YouTube!

1 коментара:

Публикуване на коментар