понеделник, 3 април 2017 г.

Коректор Time Balm от The Balm Cosmetics | REVIEW

Здравейте!

Изключително вълнение изпитвам, докато пиша тази публикация, тъй като открих този месец най-съвършения коректор. Става дума за Time Balm от The Balm и може би това е една от най-успешните ми покупки от известно време насам. Не съжалявам нито за миг, че се спрях абсолютно на сляпо на този продукт, а още по-щастлива съм от факта, че съм уцелила и точният цвят за мен.
Нека ви кажа няколко думички за Time Balm


Ще започна с това, че продуктът пристига в малка картонена и цветна кутийка, а самият коректор е в пластмасова кутийка от 7,5g. Покрит е с малко тампонче, което между другото е много добра гъбка за блендване. Моят цвят е light clair


Коректорът се предлага в изключително богат избор от цветове, така че някъде там ви очаква вашият! Има приятен аромат, мирише на нещо сладко. Средно твърда консистенция има, но лесно се разтапя при допир до кожата. Прикрива перфектно червенини и тъмни кръгове (както е предназначен).
За момента продуктът изглежда икономичен. Сравнително дълготраен е, но най-важното е, че успява да прикрие всякакъв вид несъвършенства по кожата безкомпромисно!


Безкрайно щастлива съм че открих Time Balm, това малко съкровище. Искрено ви го препоръчвам!
Можете да го откриете в сайтът на enzo.bg, а Speedy ще ви го доставят!
Това беше всичко за днес от мен!
Надявам се да съм била изчерпателна и полезна!
Чао и целувки!

Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 

и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com

1 коментара:

Публикуване на коментар