събота, 28 януари 2017 г.

Мицеларна вода Bioderma Sébium H₂O | REVIEW


Здравейте!

Днес продължавам поредицата продукти Sébium от серията на Bioderma. Днес искам да си поговорим за мицеларната вода на марката. Ще започна с една кратка характеристика на продукта, а след това ще направя и моя коментар.

  • Описание: Bioderma Sébium H₂O мицеларна вода за смесена и мазна кожа, която почиства кожата в дълбочина ,лишава я от примеси и излишния себум. Тя съдържа активни съставки, които почистват кожата в дълбочина и регулира себум благодарение на патентованата компонент Fluidactiv ® . Мицеларната вода Sébium H₂O Bioderma се понася добре и не дразни очите, което води до образуването на комедони . Тя е без алкохол, или багрила;
  • Ефекти: почиства кожата в дълбочина, лишава я от примеси, не изсушава кожата, регулира себума, без комедони;
  • Състав: патентована съставка Fluidactiv ® - регулира и нормализира качеството на себум;
  • Тип кожа: Подходящ за комбинирана към мазна кожа.


Като коментар относно мицеларната вода Bioderma Sébium H₂O ще кажа, че не съм впечатлена - никак даже. Не знам дали в мен е проблема, като възприятие на продукта, пристрастна ли съм към друг продукт или просто самите продукти не са подходящи за мен, но наистина не съм никак впечатлена. Имах големи очаквания за тази вода, тъй като всички мицеларни води на Bioderma са повече от възхвалявани и спрягани като незаменими. Ако не ме беше жал, аз лично щях да изхвърля моята на минутата. Най-голямото разочарование за мен е това, че ми пари на очите, което е недопустимо за мен. Ухае приятно, лек продукт е, но това парене е недопустимо. Друго, което забелязах е, че не се справя много лесно с премахването на спирала. Не изпитвам затруднения с нито един продукт на лицето ми, освен със спиралата. Бих я използвала за почистване главно на лицето, без очите и околоочната зона, както и за почистване на четки. Също така отсъства сапунливото усещане при почистване на лицето, както се случва с други мицеларни води.
В крайна сметка не знам дали този пост е положителен или отрицателен, по-скоро и от двете по малко.

Въпреки всичко, ако вие все пак настоявате и държите да изпробвате този гел или още продукти от марката, можете да ги откриете в сайта на enzo.bg.
Това беше всичко за днес от мен!
Надявам се да съм била изчерпателна и полезна!
Чао и целувки!

Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 

и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com

0 коментара:

Публикуване на коментар