неделя, 30 октомври 2016 г.

Royal and Langnickel Moda Total Face | REVIEW


Здравейте 
и 
добре дошли отново в блога ми!

В днешната статия ще ви разкажа за комплекта четки за лице на Royal & Langnickel Moda Total Face, които в началото на лятото бях поръчала от сайта enzo.bg.
След дълго използване и тестване и пране реших, че е крайно време да ви кажа няколко думи за въпросните четки и дали си струват инвестицията в крайна сметка.
Royal & Langnickel  са известни по света със своите грим четки. Четките, които аз закупих са в бял цвят, но комплекта се предлага също и в червено, лилаво и черно. За моя изненада се оказаха четки с много добро качество. Те са плътни, пухкави и много много меки. Всички четки от марката са 100% веган, а синтетичните косъмчета са изработени по начин, който да имитира естествена коса. Това разбира се е в плюс при правенето на грима, тъй като при нанасянето на течни продукти е важно всичко да става гладко и нежно, както и четката да поема минимално количество продукт. 
Използвам четките поне 3 месеца и не са мръднали. Пера ги най-често със сапун за петна и са като нови, няма паднали косъмчета, разлепени четки или боята на самата четка да е наранена.

Комплектът е от шест броя четки, прибрани в удобен и компактен калъф, подходящ при пътуване или дори за дамската ви чанта. 
Калъфът съдържа четка за пудра, четка за фон дьо тен, скосена четка, четка за преливане, четка за вежди и четка за устни - всичко необходимо за бърз и лесен грим.
А сега нека разгледаме отблизо съдържанието...

1.Четка за пудра


Това е най-меката четка в комплекта и наистина я обожавам! Използвам я, за да запечатам коректора под очите си, а след това нанасям с нея и руж. До сега съм я пробвала само с прахообразни продукти, така че нямам идея дали би работила и с течни.

2.Четка за фон дьо тен


Не съм я използва до сега по предназначение, но ми е страшно удобна да нанасям с нея хайлайтър.

3.Скосена четка


Най-удобна ми е за нанасяне на цвят под веждата, но когато бързам и нанасям само един цвят сенки върху клепача действам направо с нея.

4.Четка за преливане


В общи линии четката е добра, това е най-прецизната четка за преливане, която имам, но самите косъмчета са по-къси от колкото на мен би ми се искало, но това не я прави по-малко перфктна.

5.Четка за вежди


На мен лично не ми е никак удобна за попълване на вежди, затова я използвам за нанасяне на очна линия. Изключително тънка, фина и прецизна четка.

6. Четка за устни


Никога не са ми били удобни подобен тип четки и никога не съм ги използвала и по предназначение. Така че, тази четка ми влиза в употреба при по-прецизно нанасяне на сенки или за хайлайт във вътрешният ъгъл на окото, носа и над горната устна.

В общи линии съм повече от доволна от покупката и качеството й и определено си струваше всяка стотинка! 
За мен е повече от важно всяка по-голяма инвестиция, която направя да бъде оправдана след това, а тази беше точно такава!
Може да намерите и закупите този и подобни комплекти от марката Royal & Langnickel в сайтът на enzo.bg.


Това беше от мен за днес, надявам се постът да е бил полезен!
Чао и целувки!

Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 
и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com

0 коментара:

Публикуване на коментар